tisdag 27 september 2011

Vart en toppendag idag!

Allt bara flöt på så bra efter jobbet idag, ungarna var sådana änglar och det var ingen konst alls att ha med dem till barnmorskan. Hon var så go min bm, det märktes att hon älskade barn!
"Vilken rolig sjuksköterska mamma!" var Medeas kommentar när vi gick korridoren ner mot trapporna. :) Just ja, jag hade visst helt fel när jag trodde att bebisen fixerat sig nu. Det har den inte alls gjort, enligt bm. Mitt järnvärde var toklågt trots att jag äter niferex, så jag skulle dubbla dosen. Don't like. Men men, blir jag lite piggare på köpet så är det ju kanon. Att blodsockret var högt kan non min lunch förklara, pannkakor med strösocker och äppelmos :) Annars så var allt bara bra. Vikten visade sig vara 76 hela kilo, alltså 13 kg upp sen inskrivningen. Hehe!

Sedan lekte vi lite i väntrummet innan vi gick ut, tjejerna lagade mat i köket åt mig.
Vallonen nästa och där fikade vi med min pappa och Ann, och det var sånt underbart väder ute så vi satt utomhus faktiskt. Vilket var tur med sjövilda barn, som kunde springa och härja fritt. :)

I simhallen var det inga problem, vi började alla i lilla lekbassängen och sedan fortsatte laxen Medea med sina laxkompisar på simskolan i bassängen bredvid. Hon var superduktig idag, och jag är så stolt över henne! Hon är inte alls rädd att få vatten i ansiktet längre.
Hemma åt vi tacos. och sen sovdags för Astrea. Efter sagan babblade hon på om hur roligt det hon tyckte det var i simhallen. Det värmer ett mammahjärta som förstår att hennes barn haft en toppendag idag!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar