lördag 13 augusti 2011

En härlig dag!

Åh, vad jag trivs med livet just nu! Känns underbart med det mesta. Framförallt att det blivit svalare ute men ändå soligt och toppenväder. Sedan så ser jag såklart jättemycket fram emot att bli fyrbarnsmamma! Längtar efter förlossningen... hur man nu kan längta efter nåt som man förr eller senare kommer tycka är olidligt. Men bara för ett ögonblick. Sedan förvandlas dödsångesten till total och gränslös lycka när man har den lilla varma, nyfödda, efterlängtade bäbisen på sitt bröst.

I dag fick vi påhälsning av Rickard och Päivi , och det var så roligt att se dem igen. Var länge sedan! Hon hade en superfin gravidmage! Kul att prata lite graviditetskrämpor och bäbislängtan... :)

Sedan så vidare till Maris 40-årsfirande, vilket också var alldeles på tok för trevligt, eftersom vi ju var tvungna att lämna festen redan strax före sju. Vi vill inte bryta barnens rutiner nu när vi försöker lära dem att somna själva. Vilket går sisådääär. Inte så bra egentligen. Men men.... Nu sover de iallafall. :)

Nu ska vi kolla på ett nytt avsnitt av serien "Den som dräper" Dansk är den och jättebra! Ruggigt spännande. Brasan sprakar och fotöljen tillbakalutad.... Kvällen kan börja!

2 kommentarer:

  1. Tack själv för allting! Nästa gång kommer vi inte utan presenter :)

    SvaraRadera
  2. Förlåt, det var ofint av mig att göra så. Hade inte en tanke på att Ni skulle ge oss något. Ert besök i sig var den bästa presenten! Kram!

    SvaraRadera