måndag 14 november 2011

Plötsligt händer det!

I dag när jag kom hem från jobbet så berättade Tommy att Astrea kissat på pottan! :) Hon hade varit utan blöja och sagt att hon var kissnödig och ville kissa på pottan. En liten stund senare ropade hon "Färdig!" och T gick dit, utan större hopp om att finna nåt i pottan eftersom hon ofta brukar sitta där utan att det händer något. Men inte denna gång, hon hade minsann kissat! Och Astrea konstaterade bara sakligt att hennes kiss var gult och att det fungerade. Haha, hon sa verkligen att det fungerade! :)

Sen i kväll så hände det igen! Vilken duktig tjej va! Än en gång har "vår metod" visat sig funka, den utan sk potträning. Barnen visar själva när de är redo, då fixar de det själva! :) Bara att ha tålamod och låta pottan stå framme, plötsligt händer det.

Nu är det ju så att hon har kissat där någon enstaka gång förut, men idag när det blev två gånger efter varandra kändes det som att det var ett genombrottt. Haha! :) Sen kanske det dröjer några dagar innan hon gör det igen, och det är lugnt, vi har all tid....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar