söndag 25 januari 2009

Kraxar vidare :o(

Ååå vad trött jag är på mig själv! Önskade mig mer skinn på näsan och kraftigare ryggrad till i år, men här står jag, samma, osäkra, rådvilla jag som förra året! Tänk att man ska vara så beroende av folks gillande - som nu t ex när det gäller NAMNVAL. Ja, ska ja vara ärlig så gäller det väl det flesta saker. Men det jag tänker på just nu är Tommys namnförslag Gaia. Jag tycker det är vackert och fräckt, på ett bra sätt, samtidigt som jag inte gillar namnet fullt ut.... Jag är också tveksam till vad folk ska tycka. Och det gör att jag är mycket tveksam till om jag vill ge vår kommande dotter det namnet. Hoppas det blir en kille!!!

I dag har vi haft våra kompisar från Torshälla här, med deras två glada berner sennen Rea och Etta. Älsa tyckte det var skoj med hundlek och stoj, medans Rea (tror jag det var)mest försökte bryta sig in i huset igen! :o)
Tack Sanna, för att ni kom trots våra förkylningsbaciller och snöoväder!

Nu ska vi bänka oss i soffan och ladda upp med lite film! Hehe, kanske kan få lite tips om extraknäck, filmen heter Zack and Miri make a porno. :o)

Krax (and out)

3 kommentarer:

  1. Tack själv för i går!! Du får skicka räkningen på sönderskrapade dörrar...
    Rea vill ju vara med till varje pris. :o)

    Ni kommer kanske hitåt snart och hälsar på?
    Kramar från oss.

    SvaraRadera
  2. Jag förstår, bara Lucas möttes av skeptiska kommentarer... Men det är ju erat barn, och det enda jag tycker man ska ta hänsyn till är ju om barnet kan bli retat.
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hejsan hoppsan Maria
    Vickan här.. håller med Jofi. Viktigast är att det är ett bra namn för barnet.. När vi bestämde Elsa hade vi en megalång lista över namn. Jag tog namn efter namn och försökte lista ut om man kunde rimma något dumt på det. Typ Lotta-Potta osv..
    Sedan tycker jag personligen att det skall vara ett namn som barnen själva lätt kan säga och skriva.
    Inte förrän jag var högt upp i ålder.. tja kanske 14-15 så var jag nöjd med mitt namn. Inte många hette Viktoria och det var inte så himla hippt.. och så var det ju såååå låååångt..
    Nåja. Ni kommer nog på något.
    Kram
    Viktoria

    SvaraRadera