torsdag 15 januari 2009

En stor bula i bulan :-(

Meddis trillade idag på dagis. Och fick en jättestor bula i pannan som nu är alldeles blå! De har en liten trappa i lekrummet som hon klättrade på och gjorde det mindre bra om man säger så. Men, men... vi har ändå haft tur, Medeas skadeprotokoll får plats på ett björklöv! Det enda som hänt förutom denna vurpa nu då är ju när hon bröt armen i påskas. Det är en av fördelarna med att ha ett lugnt barn!

Vi hade ju visning på huset i eftermiddag. Hoppas några nu sitter hemma och har samma känsla som vi hade efter att vi en gång var här på visning.... Ska bli spännande att prata med Anna mäklare i morgon!!! Medans hon visade hus åkte vi till Västerås och åt på MAX. Meddis åt så när som på en hel maxbox-ostburgare!! Hon somnade i bilen dit, och var så trött att hon fortsatte sova i Tommys famn hela tiden när vi stod i kö vid kassorna! Huuuga.... Sen var hon väl inte på sitt bästa humör direkt, när hon efter många om och men vaknade, hon var tokarg! Jag fick inte ens titta på henne! Det var bara pappa som dög...... Snacka om att vara utmobbad! Men efter lite ostburgare så blev hon sitt vanliga, glada, charmiga Meddistroll igen!

Nu har pappa och Ann kommit hem från USA! Vi träffades igår hemma hos Ullis och åt pizza. Skönt att ha dom hemma igen, har saknat dem mycket! Blir till och med roligare att jobba nu när pappa är där! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar