lördag 17 januari 2009

Fartfylld lördag på busborgen!

SE UPP I BACKEN!!
ANNARS FÅR NI 1000 HÅL I NACKEN!!!

Jofi åkte med Medea i denna hiskeliga rutschkana, inte bara en gång! Kan ju säga att det var populärt hos min lilla busunge!
Jag och Meddis packade in oss i Jofis bil tillsammans med hennes 5 åring Elias med huvudmålet Busborgen i Västerås. Det var hur roligt som helst, och vi åt lunch där plus att Medea smällde i sig en hel jordgubbscornetto! Sen var det bus för hela slanten! Jag och Meddis höll mest till i småttingarnas avdelning, med bollhav och en liten ofarlig rutschkana. Skulle hellre kalla det för en liten nedförsbacke. Men hon gillar den skarpt, och bollhavet också.
Den här gången var hon mycket modigare än hon brukar, fast det satt fyra andra barn i bollhavet så hoppade hon i utan att tveka! =)
Sedan, nöjda och trötta, åkte vi till en helt underbar heminredningsbutik i utkanten av stan, ja, vad hette den nu igen...? Ska åka dit igen utan barn så man kan gå runt och titta på allt i lugn och ro. Lär ju ta sin lilla tid! Det mesta var vitt, och mycket naturmaterial. Hjärtan, änglar, sagolika lampor... mycket trä. Vitt trä. Hittade en underbar tavla med en mor och en liten pojke. För mig föreställde den Benjamin! Måste bara ha den!
Tack Jofi för en perfekt lördag!!!!

1 kommentar:

  1. Tack själv! Vilken fantastisk bild :)
    http://www.countryhouse.nu/
    Kramar

    SvaraRadera