måndag 22 februari 2010

Grrrrr!

Aaarghh!
Känner mig så frustrerad och arg! Och jag är inte stolt över det men erkänner att det är Astrea som ligger bakom. Eller egentligen inte HON utan mer att hon aldrig, aldrig kan sova! Och det är så irriterande att behöva springa in och ut i tid och otid in till henne och stoppa in nappen - i bästa fall. Det händer inte sällan att man blir kvar inne hos henne, för hon lugnar sig inte innan man ligger bredvid henne och hon kan fingra och pilla på mitt ansikte. Det är stressande att aldrig helt kunna koppla av på kvällen och flumma bort i soffan framför tv:n, för man är på helspänn vid minsta ljud från radiosändaren. Och den går ofta på! Typ en gång i kvarten hela kvällarna.

Ok, hon är inte riktigt frisk än, även om hon är hundra gånger piggare än igår... Men det spelar ingen roll om hon så är kärnfrisk, så KAN hon inte sova lugnt och fridfullt.

Sådärja, nu känns det faktiskt lite bättre. Visste väl att jag kunde lita på dig kära blogg, du tar emot och tar emot utan och klaga! :) Tack för att du finns! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar