lördag 12 september 2009

Tvättstugedrama 1


Jaha, då har man fått sin första lapp uppsatt i tvättstugan av tvättstugepolisen här i huset. Jag som är SÅ noga med att städa efter mig, för jag vet hur tröttsamma sådanahär tvättstugedramater är..... Men uppenbarligen inte tillräckligt noga eftersom dagens lapp tydligt pekade på oss. Den löd: Städa i tvättsugan och torkrum efter hår från djur.
Vi är de enda i detta hus som har djur. Iallafall hund. Tur att vi snart får våran egen tvättmaskin och torktumlare i våran egen tvättstuga i vår egen lägenhet. =) Då kan de fortsätta ha sin "anonyma" lappkorrespondens utan oss. Tommy funderar på att skriva en lapp nedanför med texten:
Bättre att förbjuda djur i tvättstugan //.
Hehe.....

Vi var på fest i kväll. Lindas 30-årsfest, och såklart hade vi barnen med oss och stannade bara 2,5 timmar, men det var riktigt roligt. Medea lekte med Isabell och Atrea visade sig vara ett proffs på socialt umgänge och mingleri. Hon strålade och var så glad hela tiden, trots mycket okända ansikten och gulligull och nyp i mjuka benen från här och där. Tänk vad mycket man ska stå ut med som bebis.
Linda hade lagat all mat själv och Pär grillade kött, maten var supergod och hela kvällen var helt igenom kanon.

Ha det så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar