fredag 13 juli 2012

Semester

Sitter i sängen på hotell Riverton i Göteborg med datorn i knät. Vi har en sk juniorsvit, men det låter nog flådigare än det är. Ett helt vanligt hotellrum med bäddsoffa till barnen och dubbelsäng till mig och Tommy och Losan. Visserligen en 42-tums platt-TV på väggen och en jättesnygg badrumsinredning helt i turkosfärgat glas... aluminiumjalousier som man fäller ner med en knapp vid sängen... ja ett alltigenom modernt inrett hotellrum. Vi åt middag på Skybar och jag blev nästan chockad av den goda servicen! De hade till och med ansträng sig att lägga upp barnens köttbullar och mos sådär snyggt och konstnärligt på den stora rektangulära tallriken. Och köttbullarna var egengjorda, inga mamma scans där inte. Jag åt en jättegod fjällröding med färskpotatis glaserade i en god färskostssås och kronärtskocka. Supergott verkligen. Och T åt entrecote med nån typ av tjock pommes. Haha, han höll på att fnissa ihjäl sig när han såg att det var typ 6 stycken pommes!
Innan maten kom in så fick vi tre sorters bröd, ett tunt knäckebröd med pumpakärnor och havssalt, och så ett grovt bröd med russin i och ett vitt bröd som små knyten. Färskost med gräslök och havssalt i samt vispat smör. Alltså, allt var såå himla gott!

Det var lite pinsamt när jag såg hur Astrea gjort små lingonstora lingonfärgade fläckar på sin stol med halvljus mockaklädsel......

Igår var vi på Legoland. Det var helt ok, och jag lovar att hade vädret bara varit lite bättre så hade det varit skitroligt där! Vi hade tur i början fram tills vid tvåtiden, då började det regna ordentligt. Men vi får åka tillbaka om ett par år igen och hoppas på bättre väder.

Resan ner på över 80 mil var inga problem alls! Våra barn var helt otroligt duktiga, och jag är fortfarande helt förundrad över att det gick så bra. I morgon ska vi gå på Universeum och kolla läget i första hand. Sen får vi se om vi orkar nåt mer. Annars har vi badkläder med oss och hotellet en pool.... :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar