söndag 8 juli 2012

Cirkus Jansson

I dag har vi varit på Cirkus Scott i Borlänge. Det var kul, tältet var imopnerande stort och vitt. Hm.... trodde väl att ett cirkustält var randigt i rött och vitt eller blått och vitt. Men detta var helvitt och hade åtta "torn".

Regnet öste ner. Men vi hittade en parkering nära ingången och tog oss snabbt in. Där inne var cirkusparken med div aktiviteter för barn, det var ponnyridning, trapettsskola, akrobatskola, hinderbana, jonglerskola och lindansskola.





Sen blev de ansiktsmålade........... :) Blev så söta sååå!




Nåja, efter lite ponnyridning, korvätning, och inhandling av dricka, popcorn (som ingick i biljetterna) och sockervadd förstås så gick vi och satte oss på våra platser, längst fram rakt framför cirkusdraperiet. 





Det var häftigt att sitta så nära, hästar, kameler och elefanter var en meter ifrån oss och ibland gick det fort. För det mesta gick det fort! Man kan ju lätt tycka synd om djuren som måste utföra sina konster i ett så litet utrymme men numren var väldigt korta, så de har det nog väldigt bra ändå. De såg så välskötta och fina ut! Och glada med! :)




Våra barn var superduktiga hela tiden! Inga sura miner, bara glada söta små ansikten... Helt otroligt! 
När jag frågade Astrea vad som var roligast var det lindansskolan! Haha!

Nu sover de i sina sängar, Medea har sån hemsk hosta stackarn..... Jag med faktiskt, vi är förkylda alla fyra, som vanligt är Tommy inte drabbad.... :) 
Nu blir det en film. :) Liza Marklunds "Den röda vargen" Blir kanon det!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar