lördag 25 september 2010

Barnsäkert = barnenkelt

Regn från grå himmel i Fagersta - en perfekt dag för att fly stan! (Alla i familjen delar inte min förtjusning över ruskväder... ;))

Vi hamnade inte helt otippat i Eskilstuna. Barnens farmor låg i svår migrän så vi tänkte lämna lite filmer till farfar, äta lunch på mc Donalds och sen hälsa på goda vänner eller gammelmormor Inga-Lisa. Det blev kaffe hos farfar, hörde hur farmor kräktes på övervåningen.... Sedan hamburgare på Eriksson och eftersom de påtänkta kompisarna inte var hemma så köpte vi med lite fika och åkte hem till Inga-Lisa. Medea blev överlycklig över att vi skulle dit, hon älskar Inga-Lisa och har alltid gjort det.

När vi kom dit så kände vi nog alla hur rätt det var att åka just dit. Inga-Lisa blev så glad, och trots sin onda rygg så lyste hon som en sol hela tiden vi var där. Jag gillar också henne. Hon är så cool och inte alls gammalmodig i sinnet. Barnen var helt vilda och eftersom Inga-Lisa av ganska naturliga skäl inte har barnsäkrat lägenheten från små vilda Astreor så var det ingen semester för mig o Tommy direkt... ;)
Inga-Lisa tog hela uppståndelsen med ro ändå - kanske var hon i chock - medans Astrea for som en tornado genom lägenheten. ;) Medea var inte lugnare hon, men hon har ju inget behov av att riva i - precis allt.
Inga-Lisa skrockade förtjust att hon förstod att vi hade det fullt upp hemma, och syftade på barnen. Jag höll med, men förklarade att det ändå var mycket enklare hemmavid, eftersom vi inte hade så mycket i små barns ögon spännande saker överallt...

Och det var riktigt skönt att komma hem till barnsäkerheten igen, och kunna pusta ut lite! ;)

Natti natti, var du än är...

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar