fredag 25 januari 2013

Fredagsmys

Jag och Astrea sitter och myser i soffan till barnkanalen. Lo sover. Kaffe och kaka. Saft och kaka. Kylan ute kan stanna där ute, vi har det bra här inne. Vovvarna har varit ute i nästan två timmar i trädgården och... njutit. Nä, de är inte kloka! Men när jag öppnade altandörren och frågade om de inte skulle komma in snart, så var de inne på en och en halv sekund. Glada, det viftades svansar och slogs med framben och buffades och knuffades och graowlades. Leonbergern lade sig på rygg på golvet med benen rakt upp. Allt i sin ordning. :)

Fredag = städdag. Men inte idag! Nä för jag städar för fasen alla dagar i veckan och inte blir det nå bättre... så om det finns någon rättvisa så borde det inte heller bli sämre om jag skiter i städningen idag!

Have a good one! Kram, Maria

1 kommentar:

  1. I've been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

    My homepage - get golden labrador retriever puppies information

    SvaraRadera