onsdag 4 mars 2009

10 dagar och nedräkningen börjar på riktigt...

Och det känns som att nu börjar det hända saker! Bäbisen förbereder sig för ankomst. I går kväll hade jag sådana starka sammandragningar tätt efter varandra ända tills jag somnade. Ont i nedre delen av ryggen och molnande värk i magen hela kvällen. I dag är jag som vanligt, känner ingenting förutom hur barnet rör sig där inne. Livlig som vanligt! Halsbränna.

Medea är på dagis, och det känns helskumt att vara hemma själv. Vad ska man göra nu då? :o) Borde väl ta ett varv med dammsugaren..... Ska snart gå upp och duscha, och iväg en snabbis till jobbet för att installera en rapport i vågprogrammet. Tommy är på kurs idag, och kommer hem lagom tills jag ska till barnmorskan i kväll.

byebye

3 kommentarer:

  1. Nä det finns inte någon tid för bäbisen förrän tidigast lördag.
    Vad är det för fel med att bara ta det lugnt? Typ ligga i soffan under en filt och titta på såpor och gamla tv-serier.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med syrran, vårda dig och bebben. Den bryr sig faktiskt inte om det är dammigt när den kommer! Det sägs till och med förhindra allergier. Så du kan ju hänvisa till ditt barns välbefinnande om någon klagar på luddelumpar!

    SvaraRadera
  3. Hehe, dammfritt är nog minsta problemet! =) Har man en fällande hund plus 3 fällande katter som håller på att svira om till sommarpäls så kan man dammsuga ihjäl sig utan att det märks större skillnad.
    Men det finns tid till att vila också!
    Kram på er!

    SvaraRadera