måndag 5 april 2010

God morgon!

Ja för visst kan man väl fortfarande säga att det är morgon halv elva?
Jag mår toppen, förutom en förkylning som barnen har gett mig och Tommy som en fin liten present.... ;) Men det är lugnt, bara lite snorig och tung i huvudet.

Medea slog upp sina vackra blå redan halv sex i morse, så det var bara att masa sig upp eftersom det var Tommys sovmorgon i dag. Men det var ok, riktigt mysigt faktiskt att bara vara vi uppe. En liten stund.... för Astrea brukar ju aldrig vara den som sover särskillt länge om mornarna. Det gjorde hon inte i morse heller, utan kände väl på sig att det pågick trevliga aktiviteter i vardagsrummet som hon inte ville missa för all sömn i världen. *Ler*

Medea fick sådana här små pärlplattor i olika former och en burk med pärlor i sin påskpåse av farmor o farfar, och hon har hållit på att "pärla" sedan dess! :) Hon är jätteduktig faktiskt, och kan hålla på i en evighet med dessa pärlor.

I skrivande stund håller hon på och leker med vatten i lilla badrummet, det brukar inte vara mycket av golvet som är torrt efter hennes älsklingslek, men det är ju det badrumsgolv är gjorda för, att bli våta. Astrea sover och T ligger i badet i stora badrummet, och jag ska gå och ta mig en huvudvärkstablett och lite mer kaffe.

Resten av dagen är ett oskrivet blad.... :)

Ha det så bra sålänge! KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar