onsdag 7 april 2010

Gääääsp

Ska alldeles strax gå och lägga mig nu, tandborstad, nässprayad och klar.
Linda hade ju sin premiärkväll i går då, och jag och Meddis var där och minglade. Nåja, Meddis skötte minglandet och jag skötte klädinköpen, blev en del :)
Meddis gick runt med sitt plastvinglas med smultrondricka i och kommenterade tillställningen:
"Vilken fest hörrni!" :)

Hennes morgonhumör är inte längre vad det varit - mysig, go och glad. Nej, nu så fräser hon fram de första ordet som kommer ut ur hennes söta mun...
"Nämen gomorron Meddisen, är du vaken? Har du sovit gott?"
"NÄ!!!" spottar hon fram med en röst mer tillhörande nåt omänskligt läskigt, än en ljuvlig, treårig flicka. :) Hon ger verkligen dåligt morgonhumör ett ansikte kan man säga.

Ja, nu har hon ju börjat gå fem dagar i veckan på dagis à tre timmar.... Och det känns inte alls bra för oss. Inte för Astrea, som då inte får sova middag när hon själv väljer, utan det måste bli schemalagt utefter Medeas schema. Hon brukar sova innan lunch, och då i två timmar. Och så ska hon hinna äta innan Medea ska hämtas igen. Det blir stressigt, och för Medea som är på dagis mellan nio och tolv, ska under de timmarna hinna äta frukt, leka utomhus, få ta del av pedagogisk verksamhet samt äta lunch... Är det ens möjligt på papper??

Nu väntar mjuka kudden... Natti natti sov gott :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar