lördag 26 mars 2011

AaaaaaaaaaaTJO!

Förkyld och känner mig helt eländig. Skulle nog helst av allt velat stanna under täcket hela eftermiddagen, men det är ju inte ett alternativ som funkar när oäkta mannen är på drift.

Appropå "på drift"... Hehe! Så hände en liten komisk grej igår kväll när Tommy var och hämtade mat på Carlos. Han hade parkerat utanför och stod där inne och väntade. Han kastade ett öga genom skyltfönstret och såg hur bilen rullade! Han hade glömt lägga i "P"! Shit! Tommy störtade ut, fick upp dörren och fick i handbromsen.... och andades ut. Som tur var så hade han ställt bilen lite på trottoaren, men den var påväg ut i vägen och ner för backen. Hade han inte kikat ut precis då så hade han i bästa fall fått hämta bilen vid cykelaffären där backen slutar.

I dag fick vi finbesök från Torshälla! Mycket trevligt, bortsett från några små incidenter.... ;) Hoppas verkligen Rea mår bättre i magen och att de inte behöver åka in till veterinär. Cilla den godingen såg så mjuk och gosig ut, men när jag väl fick känna på henne i famnen, så blev Astrea jättesotis, så det fick bli en minigos med lilla C. Kanske lika bra det så man inte ger henne någon otrevlig bacill.

Innan de åkte hem så gick vi en liten runda med hundarna och barnen, Meddis fick också åka vagn till hennes stora glädje, eftersom hon ju var sjuk och faktiskt haft 39 graders feber i morse. Men eftersom hon var pigg ändå och verkligen ville att Torshällaborna skulle komma så fick det bli så. Och det var nog tur hon fick åka vagn, väl hemma igen så blev hon jättedålig och bara låg i soffan och såg hur sjuk ut som helst! :(
Fick panodil (som smakar bra mycket bättre än äckelpäckelalvedonet) och hade ändå 38,4 två timmar efter.... Ont i huvudet hade hon också. Så det är bara acceptera läget och inse att det blivit hennes tur nu efter Astrea som haft hög feber från i måndags till i går.

Nu sitter jag och väntar in Tommy som varit i Karlstad på hockey. AIK förlorade. Som han förutspott. Tråkigt för honom. Tur han äntligen fått sin födelsedagspresent av mig, som jag inte kunnat ge tidigare eftersom den inte fanns i Sverige förrän i går. ;) Kanske kan vara ett litet plåster på såren. ;)

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar