lördag 5 maj 2012

En trevlig lördag går mot sitt slut.

Det har varit en händelserik dag idag, och att barnen somnade bums meddetsamma är inte alls konstigt. :)

Tommy började kapa brädor till klätterställningsprojektet. Jag, Losan och Astris åkte iväg till stan, alltså Smedjebacken, och gick in i världens mysigaste spa-butik. Ja vad hette det nu igen... Hälsosmedjan! Där hittade vi presenter till både pappa och Ann. Perfekt! Och en present till Amanda som "nyss" tagit körkort och fyllt 18.

Vi stannade till i blomsterhandeln och Astrea var lite närgången på en kaktus... Hon klappade den till synes mjuka lilla bollen. Och fick små små taggar både på och på insidan av ett par fingrar stackarn. Tur Apoteket ligger bredvid, bara in där då och köpa pincett och börja noppa. Gick bra och så gott som alla taggarna är borta.

Medea var med Tommy och hjälpte till med bygget, och när vi kom hem såg det ut nåt sånt här:

Det börjar att likna något annat än en brädhög längs garageväggen! Duktig karl man har! ❤

Sen åkte Medea hem till Ida i Tolvsbo och lekte ett par timmar innan vi susade iväg mot Hedkärra och Oti Gård för lite fireri av våran kära Ann. Supergod mat!! Förrätten var bäst tycker jag, en räk- och hummersoppa mmmmm.... Huvudrätten var en köttbit i storlek större med mos och god sås. Efterrätten avstod jag eftersom Losan vid det laget tröttnat på partyt och var trött och protesterade hejvilt. Vi åkte hem strax därefter.

Nu sover barnen, filmen är startad. Samma som igår eftersom vi inte orkade se den då. :)

Nattinatti ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar