söndag 29 januari 2012

Puh! Normal igen! :)

Oron är borta. Nu är lilla Lo orolig istället... Vyssa, vagga, vagna, mata, trösta.... samtidigt som man har två andra barn att ta hand om. Tyvärr blir det just inte mycket mer än "ta hand om" när Lo är på detta vis. Lek det får de sköta själva.

Ändå har jag lyckats med att snabbdammsuga det värsta hårtussarna, tvättmaskinen går, diskmaskinen är snart klar, lunchen är avklarad. Ändå ser det ut som kriget dragit fram här hemma som vanligt..... Lo har nu sovit i en timme i vagnen, men börjar vakna nu igen. Attans att jag åt så mycket av den mumsiga potatisgratängen i förrgår kväll, fullsmäckad med purjolök.... Det är nog den som spökar.

Hoppas kunna komma ut i dag eftersom det är strålande solsken och snö, pulkorna står och väntar på oss på verandan. Eller bron... eller farstun.... eller vad det nu heter. Utanför ytterdörren. :) Lättare med lägenhetsspråk - trapphuset kort och gott!

Nu ska jag springa in till Medea och kolla på en sak hon vill att jag ska se. Sen kommer nog Lo vakna och vilja ha mat. Och så går det runt, runt, runt.....

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar