lördag 25 april 2009

Änglar, visst finns dem!

När man vaknar kl 6, är det inte 10 obesvarade samtal man vill ha i mobilen direkt. Det brukar betyda att nåt hemskt hänt under natten, någon som behövt nå en men inte lyckats.
Tommy stänger alltid av ljudet på mobilen när han lägger sig. Jag vet inte, kanske han slutar med det nu. Undrar varför inte hemtelefonen ringt...?

Det var Casper som försökte ringa den här natten. Han var på Centrallasarettet i Västerås, med ryggsmärtor av den sort att han knappt kunde prata. Han och ett par kompisar skulle köra till Västerås i Caspers bil i natt, för att träffa några tjejer. Caspers kompis som nyss fått körkort körde, och utan att gå in på närmare detlajer så vaknade Casper till medvetande med krockkudden i ansiktet. Det rykte från bilen, så hans första reaktion var att kasta sig ur bilen. Då upptäckt han att hans ben inte bar honom. Det var bara Casper som blivit skadad, han som körde var naturligtvis riktigt chockad, annars var alla ok.

Efter ryggrönten så konstaterade man att ryggen inte var bruten, men han har fortfarande riktigt ont och har svårt att gå. Han satt vriden bakåt när olyckan hände, och med tanke på hur bilen ser ut så är det inte konstigt att han har ont. Blåslagen, mörbultad men enligt läkarna är ryggen hel. Vilken lättnad!! Han har haft änglavakt. DE har haft änglavakt!
Hans mamma hämtade honom i förmiddags, och nu är T på väg dit. Casper vill komma hit, och det ska bli riktigt skönt att få krama om honom!

1 kommentar:

  1. Å herregud. Mina pojkar ska ALDRIG få vara kring vägarna. I alla fall inte förrän de är 30 år eller nåt. Hoppas att han mår bättre.
    Kramar

    SvaraRadera