lördag 7 april 2012

Borta bra hemma bäst!


Nu har vi varit hemma i en vecka och det känns fortfarande härligt! Men när jag tittar på bilderna från stranden osv så saknar jag faktiskt allt underbart som en vistelse i Naples har att erbjuda.
Värme, sol, bad i poolen, stranden.... Framförallt värmen! Att kunna gå ut som man är, utan att behöva ha ytterkläder på sig. Bara lägga lillan i vagnen, endast iklädd en kortärmad body och snuttefilten och kunna gå ut. Vilken frihet! :)

Det jag inte saknar är hur svårt det är att amma på andra platser än "hemma". Amerikanarna tycker fortfarande att det väcker anstöt att hala fram tutten som livnär den lilla. Men de avgudar bäbisar! Fullkomligt tokiga i dem. :) Så Lo fick mycket uppmärksamhet, ja alla våra barn fick mycket uppmärksamhet och det är ju roligt. De skötte sig jättebra, förutom de sedvanliga bråken, och när vi åt ute på resturang fick de alltid beröm för deras goda uppförande. De kan när de vill! :)

Det roligaste på hela resan var att Medea lärt sig simma!!! 
Med hjälp av världens bästa morfar så har hon gått från att vara näst intill rädd för vatten till att kunna simma ca tre meter själv!

Hoppas filmen funkar, den verkar skum....

Vi var mycket vid denna pool som låg precis utanför vår lägenhet. Sista veckan var vi också en del på stranden.

 Nu väntar vi på att solen ska värma upp vår lilla fina Bärkestrand... Men vi får nog hålla oss till tåls ett par månader till.

Kram på er <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar