söndag 29 april 2012

I går blev baby Lo 5 månader !!


Ja vad ska man säga, tiden går supersnabbt! Lilla Lo har just tagit sig igenom sin fjärde utvecklingsfas med dunder och brak, och i och med den har hon ändrat vissa rutiner hon haft innan. T ex sovtiden som förrut var kl 19 och vakna vid midnatt, och sen sova till någonstans mellan 6 och 8 är nu somna 18 till 20, äta, somna om och vakna igen kl 22. Äta. somna om och vakna 02. Äta. Somna om, vakna 04 äta. Somna om och vakna ca 06.... Har därför börjat ge henne gröt om kvällarna innan hon ammar för att se om det är hunger som gör att hon vaknar så ofta.

Dessutom har hon börjat äta smakportioner majs och potatispuré. Men jag ska nog inte ge det mer eftersom hon haft så ont i magen i eftermiddag och även igår eftermiddag och majs är ju inte så värst snäll mat. Ska testa sluta med den och se om det kan var den som hon inte pallar med.

Medea och Astrea har också blivit större och modigare. Nu kan de vara ute själva långa stunder, de plockar vitsippor i lilla skogen mellan vår tomt och sommarstugetomten bakom vårt hus. Nåja, eg är skogen deras, men de har sagt att tjejerna får gå där och plocka blommor. Sen går de gärna över till grannen genom skogen, och leker där med deras Loke. Loke och Medea går jättebra ihop, han blir tre i slutet av november. Men Astrea och Loke går mindre bra ihop, de är lika stridiga bägge två så det skär sig ganska lätt där. Men det går bra bara man har koll på dem. :)

Nu ska jag kolla lite på tv - spårlöst - innan det är dags för Lo att vakna för sitt 22-mål. Medea och Astrea sover sött i sina sängar. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar