söndag 13 juni 2010

Goaste Medea!!









Vi var hemma hos Ullis & Stefan i går och firade ANTON's student
och vet nån hur man firar så är det Meddisen!
Ballonger, fika och en massa folk - finns det det så kan det inte bli mycket bättre!
I dag har vi haft balkongmys på efter lunch, tog ut alla täcken och la dem på balkonggolvet, och det var mycket uppskattat hos båda tjejerna. Astris höll sig sysselsatt med sin nya hobby, klättra upp och ner och upp och ner i lilla minirottingfotöljen som står där ute. Vi har ju två minifotöljer till inomhus, och de är minst lika roliga att klättra upp och ner och upp och ner i...
Meddis var med Tommy ut till stugan i förmiddags och såg till så att gubbarna jobbade, och det gjorde hon bra för bryggan är nu på plats. =)
I eftermiddags var vi hem till Gabriella och firade hennes fyraårsdag, med studsmattehoppande och kakmumsande - supergoda kakor hade Sandra bakat!! Sedan tvingade regnet oss inomhus till Sandras förskräckelse. Hon tyckte de hade stökigt.... Hm.... Hon vet inte vad STÖKIGT är!! =))
Meddis - helt rabiat när vi skulle hem, som tur var så hade vi lånat min pappas bil så vi slapp gå hem den här gången.
Hon blir helt psycho när hon inte äter ordentligt! Helt okontaktbar och bara gallskriker..... Hon slarvade med lunchen, åt bara ett par tuggor - och både jag o T visste att det aldrig kunde sluta väl. Efter att bra tag hemma så fick jag så tillsist trösta henne och sen blev allt bra igen.
Konstigt......
Börjar känna att jag har semester nu - känns riktigt bra! Skönt.
Ett oväntat ekonomiskt tillskott gör ju inte den känslan mindre direkt... ;o)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar